jatekkalfejlesztes.hu

Munkám során és mint anya is számos fejlesztő eszközt használok kedvenceimen, a kutyákon kívül. Szeretnék segíteni minden szülőnek, hogy tudatosabban válasszanak játékokat és jobban segítsék gyermekeik fejlődését.
Ezért is indítottam el a jatekkalfejlesztes.hu webshop-ot.

Már megint egy játék webáruház? Vajon mitől lesz ez más, mint a többi?
A megszámlálhatatlan játékválaszték szinte elnyeli azokat, akik kedveskedni szeretnének gyermekeknek. Csillog, villog, mozog, beszél…de a látványon kívül többre is képes-e? Képes-e a gyermek személyiségét, szellemi és testi képességeit előremozdítani?

Nem csak eladni akarunk, hanem tudást is közvetíteni, azok számára, akiknek számít, hogy mit vesznek. A gyógypedagógus a gyermek képességfejlesztését végzi, tudja és ismeri az egészséges fejlődés minden egyes szakaszát és azt is, hogy ezeket a szakaszokat mivel lehet a legjobban segíteni a fejlődésben.

A továbbiakban minden hónap elején egy kis fejtágító olvasmány lesz található a honlapon, mely különböző képességfejlesztéshez kapcsolódó témát fog feldolgozni. Ezek mellett a meglévő játékokat is elemezni fogjuk, hogy mire jó és hogyan érdemes vele játszani. És aki többre vágyik a hírlevélre feliratkozva otthon elkészíthető játékos ötleteket kaphat.

Kellemes böngészést!

Illés Anett
Gyógypedagógus
www.jatekkalfejlesztes.hu
www.facebook.com/JatekkalFejlesztes.hu

Print Friendly