Ne ajándékozz élő kutyát, inkább csinálj egyet ajándékba! Puli marionette

A karácsonyi nagy készülődés közepette nálunk megszületett Kormi és Pindur.

Az ötlet hirtelen jött, hogy 3 kutya mellé még kettőt bevállaljunk.Egy óra alatt össze is hoztuk. Hogy is történt?
Kint a kertben letörtem az elszáradt nádat és bevittem a lakásba. Fogtunk 2 gombolyag fonalat, egy hungarocell golyót és gyorsan megittunk egy falakon vizet.A már kinőtt farmeromból vágtunk egy csíkot, rátettük egy nagyon nagy könyv gerincére, és elkezdtük köré tekerni a fonalat… és tekertük és tekertük, míg el nem fogyott. Aztán a gerinccel ellentétes oldalon elvágtuk a fonalat. Aztán nagyon óvatosak voltunk, hogy a fonal ne essen le a farmercsíkról.Hogy ez az állapot ne maradjon így rávarrtam.Aztán szükség volt egy szuper és fantasztikusan gyors ragasztóra.Én a ragasztópisztolyra esküszöm. A félbevágott műanyag üvegre (aminek egy jó részét levágtuk, mert nem akartunk nagy kutyákat) ráragasztottuk a golyót és minderre rá a fonalrengeteget. Ezután a nádra két zsinórt kötöttünk, amit befűztem a fej és a far részre. A piros filcből nyelv formát vágtunk és jött a fodrászat, hogy olyanra vágjuk, amilyenre szeretnénk a szőrét.

A félbevágott flakonnak az előnye, hogy a kezedre is rá tudod rögzíteni, így kézbábként is használhatod és bármikor előveheted. Ez a kutya már mindent tud, nem piszkol, csak ha hullik a szőre.

Ha te is kedvet kaptál akkor várjuk marionette kutyusod képét a kutyasterapia.hu facebook oldalra. A legtöbbet like-olt kép újévi ajándékban részesül!

Print Friendly