Ez a nap más- Magyar Máltai Szeretetszolgálat programja

A Rex Komáromi Állatvédő Egyesület ( http://www.rexkomarom.hu/ ) színeiben, mi is ott voltunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat komáromi csoportja által szervezett Ez a nap más című előadássorozaton, szeptember 24-én Komáromban.

A rendezvényen a legkülönbözőbb programok mellett paralimpia, egészségsátor, ügyességi verseny, kutyával kísért foglalkozás gazdagította az eseményeket.

http://www.komaromtv.hu/videos-hirek/hatter/2011/09/26/ez-a-nap-mas/

 

A Rex Komáromi Állatvédő Egyesület sok befogadható, nyitott és lelkes kutyával érkezett a rendezvényre, illetve a nap folyamán egy komáromi kutyás sétát is megszerveztek, ahol az emberek figyelmét szerették volna felhívni az állattartás felelősségére. Itt nem csak a kutyákat sétáltattuk meg, hanem saját készítésű felhívó plakátokkal konkretizálták a séta célját.

És még itt szeretném felhívni azoknak a figyelmét, akik ezeket a sorokat olvassák, hogy ebben az egyesületben évek óta olyan lelkes kis csapat dolgozik, akik megkönnyítik és megmentik a felelőtlen állattartók kutyáit, úgy hogy saját házukba, saját kertjükbe szállásolják el az elárvult ebeket, mert eddig támogatás híján nem tudtak saját területet szerezni. További lelkes és kitartó munkát kívánok nekik!

Print Friendly